< Terug naar de homepagina

Kom jij bij ons werken?

Met plezier naar school en je ontwikkelen, je talent ontdekken, op weg gaan naar een rol in de maatschappij waarin je waardevol bent, dat is waar het om gaat. Dat is waar onze ruim 100 docenten, orthopedagogen, remedial teachers en studiebegeleiders elke dag aan werken in het aanvullend en ondersteunend onderwijs dat wij geven op 11 locaties voor studiebegeleiding en in samenwerking met zo’n 25 scholen.

Wij geloven al ruim 20 jaar in de leerkracht van kinderen. Om optimaal te kunnen presteren heeft een kind zelfvertrouwen nodig. Dat is waar we naast het leren leren tijdens onze studiebegeleiding aan werken: zelfvertrouwen, op weg naar zelfstandigheid. Daarnaast ondersteunen we vanuit het PIOS Expertisecentrum scholen en vullen we waar de mankracht of het specialisme (even) ontbreekt het onderwijs aan. Niet praten, adviseren en rapporten schrijven. Nee, wij doen. Wij handelen.

Heb jij het talent en vooral ook het plezier om leerlingen te motiveren, structuur te bieden in hun leerwerk en te helpen met hun planning? Dan zoeken we jou.

OF

Ben jij juist de specialist in exacte vakken of heb je juist een talenknobbel? Ben je helemaal gek op je eigen vak en wil je dit graag overbrengen op leerlingen die het wat lastiger vinden, dan ben je bij ons helemaal op je plek.

Wij hebben per direct een aantal leuke vacatures. Lees verder op onze vacaturepagina.